Informatie over deze website
Randmeerconcerten
klinken als muziek in uw oren
Website info
© Randmeerconcerten 2020-2021 seizoen 47
Bereikbaarheid website Het kan in zeer sporadische gevallen voorkomen dat onze provider onderhoud pleegt en dat daardoor de website minder goed bereikbaar is. Meestal zal dit 's-nachts zijn. Dit zal echter nooit lang duren. Probeert u het in voorkomende gevallen enkele uren later weer.
Problemen met beveiligde pagina's Een aantal webpagina's is beveiligd door een encryptieprogramma (HTML Guardian). Dit dient om te voorkomen dat o.a. e-mailadressen die op de webpagina's vermeld zijn, misbruikt worden door slechterikken, die e-mailadressen gebruiken om spam (ongewenste e-mail) mee te versturen of aan te versturen. Mocht u problemen hebben met het openen van de pagina's, meldt dat dan a.u.b. aan onze webmaster. Soms meldt een virusscanner dat er een virus of iets dergelijks in de pagina zit verborgen. Dit is vrijwel zeker een fout van uw virusscanner die via heuristische methodes zoekt naar virussen enz. en suggereert dat de pagina besmet is. Hebt u dat probleem, dan kunt u dat melden bij de webmaster. Geef wel op welke internetbrowser u hebt gebruikt en wanneer het probleem zich heeft voorgedaan.
Goede weergave van onze webpagina's Wij trachten deze website "bij-de-tijd" te houden en verwachten dat onze internetpagina's goed worden weergegeven door de bekende internetbrowsers voor Windows, voor Apple iMac en Linux. Internetbrowsers die alleen tekst weergeven, worden niet ondersteund. Wij trachten de pagina’s ook goed leesbaar te houden voor mobiele telefoons. Als uw internetbrowser de webpagina's niet goed weergeeft, zorg dan dat u de nieuwste versie van uw browser ophaalt op de website van de leverancier van uw pakket. Deze programma's zijn meestal gratis op te waarderen.
Waarom het Adobe PDF formaat? Om te zorgen dat documenten door een drukker afgedrukt worden zoals de ontwerper dat bedoeld heeft, bevatten PDF-documenten allerlei gestandaardiseerde instructies en codes, die door de software van de drukkerij kunnen worden ingelezen en verwerkt. Daarmee wordt de juiste opmaak (formaten, lettertypes, kleuren e.d.) aan de drukker doorgegeven. De documenten moeten daarnaast zo getrouw mogelijk op een beeldscherm kunnen worden weergegeven. Omdat het PDF-formaat ook door verschillende besturingssystemen wordt "begrepen" (na installatie van een z.g. PDF-reader voor het besturingssyteem) is het uitgegroeid tot het meest universele documentformaat. We mogen er dus vanuit gaan dat iedereen het op zijn/haar computer/tablet heeft geïnstalleerd en het dus kan lezen. Adobe PDF documenten kunnen ook uitvoerbare code bevatten en zijn dus in principe niet 100% veilig, maar dat geldt des te meer voor Word documenten..
Verversen van bezochte internetpagina's Als u denkt dat u oude pagina's ziet, dan komt dat omdat de oude pagina's automatisch zijn opgeslagen op uw computer. Dat gebeurt natuurlijk alleen als u een website eerder hebt bezocht. Uw internetbrowser haalt deze dan niet op van internet maar van uw eigen computer (dit hangt af van de instellingen van uw browser). Dit is vooral handig voor degenen die een trage internetverbinding hebben, zoals een inbelverbinding. U loopt altijd de kans dat u oude webpagina's zit te bekijken, terwijl de website al nieuwere pagina's bevat. Het beste is om deze optie standaard uit te zetten, anders weet u nooit zeker dat u de nieuwste pagina's ophaalt. Alle browsers kunnen pagina's "verversen", als u die optie aanklikt. De wijze waarop is bij de internetbrowsers vaak verschillend.
Websitegegevens Domeinnaam: www.randmeerconcerten.nl Alternatieve domeinnaam: www.randmeerconcerten.com Provider: Hosted.nl Eigendom domein www.randmeerconcerten.nl: Stichting Randmeerconcerten, Ermelo. Eigendom logo en naam Randmeerconcerten: Stichting Randmeerconcerten, Ermelo. Beheer website en overige media: Kuipermedia
Vorige pagina
Verversen pagina's bij Internet Explorer(Nederlandse versie 6 e.v.) Methode 1 1. Open Internet Explorer 2. Klik op menubalk op "Extra" 3. Klik op "Synchroniseren" 4. Klik vervolgens op de toets "Synchroniseren" Methode 2 (aan te raden) 1. Open Internet Explorer 2. Klikop menubalk op "Extra 3. Klik op " Internet-opties" 4. Klik op tabblad "Algemeen" 5 .Klik onder "Tijdelijke Internet-bestanden" op "Instellingen 6. Maak een keuze uit de vier mogelijkheden 7. Klik vervolgens op OK U kunt in plaats van "Instellingen" ook kiezen voor "Bestanden verwijderen". In dat geval worden alle oude bezochte internetpagina's direct verwijderd en worden van alle websites die u daarna bezoekt de nieuwste pagina's weergegeven. Dit moet u dan wel regelmatig herhalen.
Verversen pagina's bij Firefox (Nederlandse versie) Methode 1 1. Klik op menubalk op "Beeld" 2. Klik op "Vernieuwen" of toets in "CTRL+R" Methode 2 1. Open Firefox 2. Klik op menubalk op "Extra" 3. Klik op "Opties" 4. Klik op "Privacy" 5. Zet onder "Privégegevens opruimen" een vinkje bij "Altijd mijn privégegevens opruimen" 6. Klik daarna op "Instellingen" en zet alle vinkjes aan. 7. Klik vervolgens op OK en nogmaals op OK. N.B. ik raad aan om alles te wissen, vooral geen wachtwoorden bewaren! Dit is niet erg veilig.
Alternatieve methode (beste keuze!) Met het gratis programma Ccleaner kunt u alle tijdelijke ongewenste informatie verwijderen. Ga hiervoor naar de website www.ccleaner.com (Engelstalig). Het programma is Nederlandstalig. Een aanrader, want dit programma kan nog veel meer! Dit programma werkt onafhankelijk van elke browser, dus het maakt niet uit welke browser u gebruikt.